Rabu, 15 April 2009

SIAPA MEREKA?


Lihat gambar ini. Apakah yang berwarna putih seakan-akan berpintal-pintal? Itu kalau kita lihat sekali imbas. Tapi kalau dah berimbas-imbas kali, nyatalah itu goresan liquid paper untuk melindungi apa yang terhidang di atas meja..
Kelihatan Betty Benafe, Zahida Rafik danZizie Ezatie bersama teman-teman di dalam satu majlis
Mungkin cara hidup mereka begini. Memang ramai orang biasa-biasa pun menjalani hidup sebegini. Malangnya di dalam gambar ini adalah mereka-mereka yang cukup dikenali..

Senang cite..dah bergambar tak payahlah susah-susah nak 'cover'...

NABIL GANGGU IRMA DI LOKASI?

Sudah rezeki Nabil

Irma Hasmi

Bertuah sungguh menjadi Nabil apabila rezeki datang mencurah-curah kebelakangan ini. Dinobatkan sebagai ikon dunia hiburan yang diminati ramai dengan gelaran Bintang Paling Popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian melonjakkan nama Nabil ke satu tahap lagi.

Bertuah juga menjadi Irma Hasmi. Dalam sekelip mata ramai orang yang pada awalnya tidak berapa mengenali Irma kini sudah sedar Irma adalah teman wanita Nabil. Mungkin ada selepas ini gosip mendakwa Irma menumpang populariti Raja Lawak Musim Kedua itu.

Lupakan insiden 'terpeluk' kerana terlalu gembira, menurut sumber di lokasi Nabil rupanya seorang yang amat menjaga dan mengambil berat perihal Irma Hasmi. Khabarnya walau sesibuk mana sekalipun Nabil, dia akan berusaha 'memantau' pergerakan kekasih hatinya itu.

Tidak hairanlah di mana ada Irma di situ ada Nabil. Ada suara-suara nakal mengatakan bahawa Nabil ni jenis yang kuat cemburu. Jadi nak tak nak, suka atau tidak Irma kenalah menerima hakikat Nabil sebegitu. Maklumlah bercinta dengan orang cantik ni banyak risikonya, ye tak? Dah tentu Nabil tidak senang duduk mengenangkan si buah hati. Tapi jangan sampai rasa cemburu Nabil tu menjadi barah memakan diri sudahlah..kerana khabarnya ada pihak produksi yang meluat dengan sikap Nabil yang seakan 'mengganggu' perjalanan kerja Irma di lokasi..

HUNNY MADU "BER HU HA" BERSAMA KAWAN-KAWAN

Mana satukah Hunny Madu? Yang pakai topi tu beb...


Hunny Madu dua dari kanan

Boleh tahan cantiknya Hunny Madu ni


Hunny Madu penyampai radio Fly FM pun punya kehidupan yang meriah macam artis. Daring tak daring tengok sendiri beb gelagat Hunny bersama teman-teman. Mungkin dia ni tak berapa dikenali namun kalau dah berada dalam industri hiburan, gelagat mereka turut menjadi perhatian ramai orang.