Jumaat, 10 April 2009

JOM BUAT DUIT

Nak duit lebih? Klik jangan tak klik http:www.baniclub.com/Omey

BENARKAH INI ANAK DARA DATUK YUSOF HASLAM?

Benarkah?

Muda mudi zaman ini

Santai time..

Ahaks..

Pemandangan yang anda ingin saksikan..

Ada iras siapa-siapa?

Gaya hidup anak orang berada
Gambar-gambar ini aku terima dari seseorang. Katanya inilah anak Datuk Yusof Haslam. Persoalannya benarkah ini salah seorang adik beradik Shamsul? Sekali imbas wajah gadis ini mirip kepada isteri Datuk Yusof.
Apapun benarkah ini anak dara Datuk Yusof Haslam tidaklah dapat dipastikan.

Khamis, 9 April 2009

JULIANA EVANS TAK SEMPAT UCAP SELAMAT TINGGAL!


Juliana EvansSibuk study di dalam bidang Komunikasi Massa

Rasa terkilan masih ada

Juliana Evans amat terkilan apabila tidak sempat mengucapkan selamat tinggal kepada peminat-peminat rancangan Remaja yang dihoskannya dan Alif selama 3 musim. Tidak hairanlah pelakon cantik tersebut dihujani pertanyaan oleh peminat-peminatnya samada melalui
email, facebook dan ketika terserempak dengannya.

"Memang saya dan Alif tidak dimaklumkan secara rasmi bahawa kami berdua tidak menjadi Pengacara Remaja lagi. Kalau ada pun pihak yang menghubungi saya, 'orang' itu hanya memaklumlan bahawa saya tidak lagi ada untuk musim seterusnya" .

"Memang terkilan sangatlah sebab tak sempat nak ucap apa-apa kepada peminat-peminat rancangan Remaja yang selama ini menyokong saya. Tapi mungkin rezeki saya di tempat lain" akui Juliana.

Juliana kini khabarnya sedang rapat dengan Sam vokalis kumpulan muzik Bunkface.. Sebelum ini Juliana adalah kekasih kepada Adam AF2.


BESDAY DATUK MAHADZIR LOKMAN!

Besday Party Datuk Mahadzir Lokman

Bersama teman yang menyambut hari lahir pada hari yang sama

Antara tetamu yang hadir bekas Pengacara Terkenal Wan Zaleha dan suami

Meraikan Besday bersama kawan-kawan rapat

Sederhana meriah


Bukan besday party anak remaja sebaliknya apa yang berlaku malam tadi di sepanjang majlis hari lahir Personaliti TV tersohor Datuk Mahadzir Lokman lebih berupa kepada perjumpaan teman-teman lama dari pelbagai negara. Harus diakui Datuk Mahadzir yang boleh bertutur dalam 6 bahasa, memiliki hubungan yang baik dengan ramai orang dari pelbagai peringkat dan latarbelakang.
Datuk Mahadzir Lokman yang menyambut hari lahirnya hari ini diraikan dalam suasana sederhana meriah dengan kehadiran personaliti cantik, Wan Zaleha bersama suami.
Selamat Hari Lahir Datuk! Terima kasih atas jemputan dan semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki. Amin.