Khamis, 21 Mei 2009

ANGGUN DAN SELUAR DALAMNYA!!

Anggun yang lalok

Motif?

Adoyai memalukan sungguh!

Lagi nampak...

Nasiblah Anggun artis Indonesia. Kalau di Malaysia, artis berpakaian sebegini dan beraksi ala-ala lupa diri, pasti teruk kena maki. Namun begitu tak dapat dinafikan ramai artis kita yang kini dah tak ada segan silu berpakaian menjolok mata. Apapun, jangan berani-berani melalokkan diri sebegini. Apa yang tertinggal kalau semua orang sudah menontonnya?

BILA AWAL TERGILAKAN CRISTINE REYES!

Untunglah Awal dapat dukung Cristine Reyes

Aksi seksa Cristine Reyes~awek pujaan Awal Shaari

Awal yang macho

Tak abis-abis bikin kontroversi


Pelakon macho Awal sudah bikin dua kontroversi dalam minggu kebelakangan ini. Pertama bila dia menyuarakan kekaguman terhadap aktres seksi Filiphina dan mengaku sedang mencuba untuk mendapatkan cinta pelakon jelita itu. Malah Awal dikatakan memiliki taste yang amat tinggi memandangkan kebanyakan lelaki hanya mampu telan air liur sahaja melihatkan perempuan sebegini. Khabarnya Awal sekarang ni sibuk berbalas sms dengan Cristine Reyes.

Kisah kedua kontroversi yang timbul bila Awal mengatakan bahawa dahulu dia tak faham kenapa perempuan muda-muda memakai tudung! Fullamak! Sah macam tak belajar agama nih. Tak tahu la itu satu usaha promosi untuk filem Syurga Cinta..tapi rasanya kenyataan seperti itu tak patut keluar dari mulut selebriti terkenal beragama Islam sepertinya.
ADIK SAZZY FALAK YANG CUN!

Sepadan...bf kot...

Fiza Falak

Nampak innocent..

Ni adik Sazzy falak yang bernama Fiza. Cantik jugak adik dia ni. Rasanya Sazzy lagi bersaiz kecil jika hendak dibandingkan dengan adiknya. Tak kisahla apapun, yang nyata adik Sazzy nampak lagi 'cool'....

BENARKAH INI ADIK ELYANA??


Tak dapat dipastikan benarkah yang sedang memegang botol arak ini adalah adik kepada penyanyi Elyana. Kalau dari segi rupa paras memang ada mirip. Kalau bukan sekalipun..amat sedih menyaksikan remaja beragama Islam yang kini semakin hilang pedoman dan tak tahu hukum agama.
Apalah nak dibanggakan sangat dengan botol macam tu yek??